Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Met een omheinde tuin

Vakantiehuizen met hond met een omheinde tuin

Voor veel hondenbezitter is het ideaal om een vakantiehuis te boeken met een omheinde tuin. Op die manier kan jouw hond heerlijk vrij bewegen rondom het vakantiehuisje. Uiteraard is elke hond anders maar zeker bij honden met een nieuwsgierig karakter kan het erg prettig zijn een vakantiehuis te boeken met een omheinde tuin. Het is verstandig om bij het boeken van een vakantiehuis met een omheinde tuin rekening te houden met de grootte van je hond en de hoogte van de omheining. Om het je makkelijk te maken hebben we voor al onze vakantiehuizen in kaart gebracht welke een omheinde tuin hebben. Ook vind je in de beschrijving van de huizen terug hoe groot de tuin is. Wel zo makkelijk!

Vakantiehuizen met een omheinde tuin

Vakantiehuizen in Nederland met een omheinde tuin

Wil je er een weekendje tussenuit of genieten van een vakantie in eigen land, maar vind je het prettig als er een omheinde tuin aanwezig is, bekijk dan hier onze vakantiehuizen met omheinde tuin in Nederland.

Vakantiehuizen met omheinde tuin in Nederland


Vakantiehuizen in Duitsland met een omheinde tuin

Het fijne van een vakantiehuis in Duitsland is dat je echt even weg bent in het buitenland maar dat de afstand beperkt is. Wel zo zo prettig voor de hond maar uiteraard ook voor het baasje. In een onbekend omgeving is het vaak prettig als de er een omheinde tuin aanwezig is. Zo hoef je niet continue op de hond te letten en kan deze vrij rondlopen.

Vakantiehuizen met omheinde tuin in Duitsland


Vakantiehuizen in Frankrijk met een omheinde tuin

Frankrijk is een van de meest populaire bestemmingen om op vakantie te gaan. Het landschap ik er prachtig en nodigt uit om er op uit te gaan met de hond. Doordat er veel ruimte in Frankrijk is, bieden we ook veel vakantiehuizen met een ruime tuin aan. Een omheinde tuin is dan helemaal een lust voor de hond. Zodoende kan het de hele dag heerlijk vrij zijn in de tuin. De grootte van de tuin vind je terug in de beschrijving van onze vakantiehuizen.

Vakantiehuizen met omheinde tuin in Frankrijk


Vakantiehuizen in Italië met een omheinde tuin

Wat is er nu fijner dan heerlijk genieten van het prachtige klimaat in het mooie Italië? In Italië hebben we een breed aanbod aan vakantiehuizen, vaak zelfs met een eigen privé zwembad. Het is ideaal als jouw hond vrij kan rondwegen in de tuin, terwijl je zelf een verkoelende duik neemt in je eigen zwembad.

Vakantiehuizen met omheinde tuin in Italië


Vakantiehuizen in Spanje met een omheinde tuin

Mede door het warme klimaat in Spanje bieden we veel vakantiewoningen aan met een eigen privé zwembad. Zo kun je langs de kust genieten van de mooie witte stranden en de zee en tijdens een wijntje nog een duik nemen in je eigen privézwembad. Uiteraard kun je zelf beter ontspannen als de hond het ook naar de zin heeft. Een omheinde tuin zorgt ervoor dat de hond heerlijk kan genieten rondom de vakantiewoning.

Vakantiehuizen met omheinde tuin in Spanje


 

Rondom en vakantiehuis met een omheinde tuin kan ik de hele dag vrij rondlopen en genieten van mijn vrijheid. Dat is pas echt vakantie!

Populaire vakantiehuizen voor "Met een omheinde tuin"

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!