• Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Kindvriendelijk

Kindvriendelijk

Kindvriendelijke vakantiehuizen waar honden welkom zijn

Naast dat en vakantiehuis geschikt moet zijn voor je hond is het uiteraard belangrijk om te weten of een vakantiehuis ook kindvriendelijk is. Daarom hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt met woningen waar faciliteiten aanwezig zijn zodat kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. Denk hierbij aan de aanwezigheid van kinderbedjes of hekjes bij de trappen. Ook kan een omheinde tuin zowel voor de hond als voor de kinderen erg prettig zijn. In de accommodatie omschrijving vind je de faciliteiten terug.


Kindvriendelijke Vakantiehuizen in Frankrijk

Het kan voor kinderen erg leuk zijn om ook andere kinderen te ontmoeten om te spelen. Een vakantiehuisje op een vakantiepark kan dan heel leuk zijn. Een leuke tip is dan Vakantiepark Hasseröder in Duitsland waar de kinderen kunnen genieten van alle faciliteiten van het park en is jullie hond uiteraard ook van harte welkom.

Ga je liever naar het zuiden van Frankrijk van zijn het gezellige Le Mas des Flamants of Le Mas de Torreilles echte aanraders voor een afwisselende vakantie. Het leuke van Zuid Frankrijk is de ideale combinatie van zee, het zwembad en plezier voor de hele familie. Klik hier voor een overzicht van alle opties in Zuid-Frankrijk.


Actieve vakanties met de hond

Bestaat jullie gezin uit actieve kinderen en kunnen jullie niet stilzitten dan is Oostenrijk wellicht een goede tip! De Alpen hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populaire zomerbestemming waarin er veel te beleven en te zien valt. Van de mooiste wandelingen over de bergtoppen, tot aan klimmen of mountainbiken. De bergen bieden alle ingrediënten voor een actieve vakantie in een adembenemende omgeving.


Kindvriendelijke mogelijkheden in heel Europa

Uiteraard bieden niet alleen Oostenrijk en Frankrijk unieke mogelijkheden voor het hele gezin. Zo kent Italië prachtige meren en zit het boordevol cultuur. Maar ook dichter bij huis is er veel te beleven. Ook in Nederland binnen we tal van kindvriendelijke mogelijkheden aan en is een weekje in de Ardennen bij onze zuiderburen een aanrader voor jong en oud. Daarbij zijn de Ardennen een genot voor iedere hond.


Tips voor als je met kinderen op vakantie gaat.

Om jou voorbereiding voor de vakantie nog aangenamer te maken hebben we alvast 7 handige tips voor je op een rij gezet:

  1. Een lange autorit met zowel kinderen als de hond kan vermoeiend zijn. Een iPad is dan geen overbodige luxe.
  2. De ANWB heeft een leuke podcast, 'Zin in vakantie met Annika' ontwikkeld voor kinderen tussen 7 en 3 jaar oud.
  3. Een vakantiehuis met omheinde tuin is zowel voor je hond als kind erg prettig en overzichtelijk.
  4. Zoek vooraf leuke pauze stops uit voor de kinderen zoals de paddestoel-speeltuinen.
  5. Neem kleine cadeautjes mee om onderweg uit te pakken voor de vakantie.
  6. Kies een vakantiehuis met leuke speeltoestellen die passen bij de leeftijden van je kinderen.
  7. Boek een vakantiehuis in de buurt van een attractie park of andere leuke activiteiten voor een dagje uit.

 

Als ik zo nu en dan ook iets lekkers in de auto krijg en de kinderen vermaken zich vind ik het prima om zo lang achterin te zitten. Als ik maar regelmatig uitgelaten wordt.

Populaire vakantiehuizen voor "Kindvriendelijk"

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!