Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Over ons

Algemene informatie

Over ons

Samen met onze bedrijfshond Richie speuren wij naar hoogwaardige vakantiewoningen waar honden meer dan welkom is. Kwaliteit speelt daarbij een belangrijke rol. Alle vakantiehuizen die je bij ons vind zijn dan ook persoonlijk gekeurd door ons en door onze speurhond Richie. Ons doel is het zo eenvoudig mogelijk maken om een hoogwaardige vakantiewoning te vinden waar de hond welkom is, zodat onze klanten kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.

De vakantiehond biedt vakantiehuizen door heel Europa. Met name onze huizen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Italië zijn zeer populair onder onze klanten.


Onze Passie

De vakantiehond is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor reizen als voor honden. Met 20 jaar ervaring in het toerisme werken we elke dag met veel passie om de meest unieke vakantiewoningen voor hondenliefhebbers op te sporen.


Kwaliteit

Vakantie is bedoelt om heerlijk ontzorgt te worden en heerlijk bij te komen. Om die reden vind je bij de vakantiehond alleen maar kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen. Alle woningen zijn door klanten met minimaal een 8 beoordeelt. Daarnaast zijn alle woningen door onze experts gecontroleerd. De vakantiehond werkt met verschillende aanbieders van vakantiewoningen waarbij wij enkel de beste vakantiewoningen voor jou hebben geselecteerd.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!