Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Costa del Sol

Costa del Sol

Vakantie naar Costa del Sol met hond

  • Heerlijk klimaat ook in de winter
  • Ideaal om te overwinteren
  • Prachtige witte stranden
  • Heerlijke eten

De vele stranden en het heerlijke klimaat maken de Costa del Sol een populaire bestemming onder veel vakantie gangers en hond. De Costa del Sol is niet enkel populair in de zomer. Veel mensen huren er voor langere periode gedurende de winter een huis om op die manier te overwinteren in Spanje. Geen slechte keuze gezien het zachte klimaat dt er ook heerst tijdens de wintermaanden. Wat ook prettig is dat er voldoende dierenartsen zijn en ook is het eenvoudig om zelf naar de dokter te gaan. Met name Torremolinos, Fuengirola en Marbella zijn populaire bestemmingen om te overwinteren. Uiteraard is het ook mogelijk om onze vakantiehuizen gedurende een langere periode te boeken.


Marbella

Marbella is een van de bekendste badplaatsen van de Costa del Sol voor de hond op vakantie. Naast het strand is er van alles te doen. Zo is er een mooie golfbaan in de omgeving en heeft Marbella een leuke jachthaven vol restaurants. Een wandeling langs de mooie stranden en de standbeelden van Salvador Dali is een echte aanrader en een heerlijk begin van de dag. Langs het strand vind je ook de Boulevard Paseo Maritimo. Hier kun je over de brede stranden lopen of genieten van een drankje op een van de vele terrasjes. Heb je een kleine hond dan kun je ervoor kiezen om met het vliegtuig te reizen. Het vliegveld van Malaga licht op ongeveer 50 kilometer afstand.


Torremolinos

Veel beroemdheden in het verleden zagen Torremolinos al als ideale vakantie hond bestemming aan de Costa del Sol mede door het klimaat en de zee. Ook kun je er heerlijk eten in een van de vele restaurants. De omgeving van Torremolinos is al eeuwenlang bewoond. hierdoor vind je er veel oude archeologische nederzettingen van zowel de Feniciërs, de Romeinen en de Arabieren. Torremolinos heeft meerdere golfbanen in de omgeving dus voor de golfliefhebbers geen gebrek aan vertier. Heb je een kleine hond dan is Torremolinos ideaal te bereiken met met het vliegtuig. De luchthaven van Malàga ligt op een steenworp afstand dus kun je eenvoudig een transfer, taxi of een auto huren vanuit het vliegveld.

Malàga

Tijdens een verblijf aan de Costa del Sol met de hond is het zeker de moeite waard om gedurende je vakantie een bezoek te brengen aan de stad Malaga. In deze havenstad kun je heerlijk winkelen of slenteren in het autovrije centrum. Daarnaast heeft de stad een culturele waarde. zo vind je er een prachtige kathedraal, een museum van Picasso, prachtige botanische tuinen en een oud romeins openluchttheater. In de Botanische tuinen genaamd  "Jardín Botánico de Málaga" zijn honden ook toegestaan mits aangelijnd.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!