Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Costa Brava

Costa Brava

Vakantiehond Spanje Strand

Costa Brava

  • Veel luxe villa's met zwembad
  • Geweldige keuken
  • Mooie stranden boulevards
  • Leven aan de Costa Brava is niet duur

Ten oosten van de wereldstad Barcelona vind je de prachtige kuststreek Costa Brava. Deze Catalaanse streek kenmerkt zich door mooie stranden en uitzichten over de Middellandse Zee. Hou je van verse vis en lekker eten dan is dit een ideale regio om op vakantie te gaan. In de vele restaurants wordt hier verse vis geserveerd die de nacht ervoor gevangen is. De Costa Brava kent vele bekende badplaatsen zoals Lorret de Mar, Santa Suzanna en Malgrat de Mar. Uiteraard is een bezoek aan de prachtige stad Barcelona iets dat niet mag ontbrekende bij een bezoek aan de Costa Brava. Aan de Costa Brava vind je veel comfortabele vakantiehuizen met een omheinde tuin voor de hond. In het laagseizoen heb je alle ruimte om met de hond los te lopen over de stranden. In het hoogseizoen is deze regio vrij populair waardoor het verstandig is de hond aan de lijn te houden in de badplaatsen. Daarbuiten is er uiteraard voldoende natuur en ruimte om heerlijk te wandelen met jouw hond.

De kustlijn van de Costa Brava kent vel afwisseling. Je vindt er prachtige witte stranden maar ook rotsachtige kliffen die uitmonden in de zee. door de afwisseling zal een wandeling langs de kust samen met jou hond niet snel vervelen. De lokale bevolking is erg vriendelijk en gastvrij. Catalanen zijn echte levensgenieters en dat is terug te zien aan de grote hoeveelheid restaurants. Het eten is er werkelijk voortreffelijk! Iets om elke dag weer naar uit te kijken tijdens jullie vakantie.

Barcelona

Barcelona is een van de mooiste steden van Europa en is onder andere bekend om de wereldberoemde kunstenaar die hun sporen hebben nagelaten. Zo vind je in de Catalaanse stad veel prachtige bouwwerken van Gaudi. Zijn meest bekende werk is de Sagrada Familia. Deze gigantische kerk staat symbol voor Barcelona. De bouw van deze prachtige kerk begon in 1882 en is zo complex dat er op de dag van vandaag nog aan gebouwd wordt. Verder kent de stad vele prachtige pleinen en wereldberoemde markten zoals de Ramblas. Wil de de drukte van de stad even ontvluchten dan loop je richting het strand. Een wandeling over de stranden, door de parken en door de stad is goed te doen met de hond. Echter zijn de musea het gebouwen in de meeste gevallen helaas niet toegankelijk voor honden.

 

+11
°
C
H: +11°
L: +11°
Costa Brava
Zondag, 08 April
7-daagse weersvoorspelling
maa din woe don vri zat
+16° +15° +13° +13° +14° +15°
+ + + +10° + +11°

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!