Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Pyrenees Orientales

Pyrenees Orientales

Met de hond op vakantie naar de Pyrénées Orientales in Frankrijk

Helemaal in het uiterste zuiden van Frankrijk, vind je de regio Pyrénées Orientales. Deze prachtige omgeving maakt onderdeel uit van de Roussillon en ligt aan de middellandse zee. Het leuke aan deze streek is dat het vele Spaanse invloeden kent. Dit komt met name doordat het oorspronkelijk een regio is die bij Catalonië hoorde. Het is een prachtige streek en geliefd bij toeristen. Het is echter niet zomaar een doorsnee zomervakantiebestemming. Naast de stranden is er ook het binnenland, met prachtige berglandschappen. Een van de meeste bekende badplaatsen in de regio is Argelès-sur-Mer.

De regio staat bekend om de hele campings. Hierdoor zijn ze in de regio zeker gewend aan toeristen met honden, omdat deze op de vele campings meestal zijn toegestaan. Uiteraard zijn honden in al onze vakantiehuizen meer dan welkom.

Bezoek aan de stad Perpignan

Zoals aangegeven kent de regio Pyrénées Orientales vele Catalaanse invloeden. Dit zie je op alle fronten terug in de gezellige 13e eeuwse stad Perpignan. Je vind hier prachtige architectuur en vele gezellige stadspleintjes met leuke restaurantjes. Een echte aanrader dus tijdens een vakantie in deze regio.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!