Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Pyrenees Orientales

Vakantiehuis in de Pyrénées Orientales met je hond

Met de hond op vakantie naar de Pyrénées Orientales

Helemaal in het uiterste zuiden van Frankrijk, vind je de regio Pyrénées Orientales. Deze prachtige omgeving maakt onderdeel uit van de Roussillon en ligt aan de middellandse zee. Het leuke aan deze streek is dat het vele Spaanse invloeden kent. Dit komt met name doordat het oorspronkelijk een regio is die bij Catalonië hoorde. Het is een prachtige streek en geliefd bij toeristen. Het is echter niet zomaar een doorsnee zomervakantiebestemming. Naast de stranden is er ook het binnenland, met prachtige berglandschappen. Een van de meeste bekende badplaatsen in de regio is Argelès-sur-Mer.

De regio staat bekend om de hele campings. Hierdoor zijn ze in de regio zeker gewend aan toeristen met honden, omdat deze op de vele campings meestal zijn toegestaan. Uiteraard zijn honden in al onze vakantiehuizen meer dan welkom.

BEKIJK AANBOD


Vakantiehuis in de Pyrénées Orientales met je hond

Ga je op vakantie naar Pyrénées Orientales met je hond dan wil je natuurlijk ook een vakantiehuis die van alle gemakken is voorzien voor zowel jou wensen als die van de hond. Twee geweldige tips zijn dan Villa Les Ecuries en Villa Ladine. Villa Les Ecuries is een waar kasteeltje van alle gemakken voorzien zoals een eigen zwembad, bbq en niet te vergeten een prachtig uitzicht. Deze villa in zonder twijfel een van de meest unieke vakantiehuizen in ons aanbod. Villa Ladine ligt in het centrum van het pittoreske dorpje Barcarès en heeft ook een eigen zwembad. Dit gezellige dorpje ligt tevens direct aan de zee.


Bezoek aan de stad Perpignan

Zoals aangegeven kent de regio Pyrénées Orientales vele Catalaanse invloeden. Dit zie je op alle fronten terug in de gezellige 13e eeuwse stad Perpignan. Je vind hier prachtige architectuur en vele gezellige stadspleintjes met leuke restaurantjes. Een echte aanrader dus tijdens een vakantie in deze regio.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!