Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Lot

Lot

Op vakantie met de hond naar de regio Lot in Frankrijk

Laat u betoveren door de charme en schoonheid van de prachtige valleien van de Lot. Minder bekend dan de Dordogne, maar de valleien van de Lot zullen je betoveren door hun schoonheid. Deze regio is zeer geliefd onder de rustzoekers onder ons, die heerlijk willen genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling met de hond. ook andere actieve activiteiten zoals fietsen en kanoën zijn veel geziene bezigheden tijdens een vakantie in de Lot.

 

Door de regio Lot ligt tussen twee rivieren in, de Lot en de Dordogne. Het landschap bestaat uit prachtige valleien en langs de vele rivieren vind je de mooiste kliffen om langs te wandelen. In de valleien vind je tevens prachtige wijngaarden die het franse plaatje compleet maken. Ben je tijdens de zomermaanden op zoek naar schaduw? Dan bieden de bossen in le Ségala en la Bouriane uitkomst voor jullie en de hond.

 

Hou je van een lekker wijntje en een heerlijk diner? Dan zit je perfect in de Lot. In de vele middeleeuwse karakteristieke dorpjes vind je tal van restaurants waar je heerlijk kunt genieten van een zomeravond in deze prachtige ongerepte franse omgeving.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!