Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Hessen

Hessen

Hessen

De deelstaat Hessen ligt in het midden van Duitsland. In de regio wordt onder andere veel wijn geproduceerd. De deelstaat bestaat uit verschillende regio's met ieder zo zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Aan natuur is er geen gebrek in de regio. Voor mensen die graag gaan wandelen met de hond is de regio Odenwald een echte aanrader. Het glooiende landschap wisselt bossen, weilanden en gele velden met elkaar af. Wat prettig is bij een vakantiehuis in Hessen dat het niet te ver rijden is. Zeker voor de hond is dit prettig.

Hessen is een grote deelstaat zoals de meeste deelstaten in Duitsland. Naast voldoende natuur zijn er een aantal bekende steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken: Frankfurt am Main, Wiesbaden en Kassel. Kassel staat bekend om haar sprookjesachtige karakter terwijl Frankfurt de vier na grootste stad van Duitsland is. Wiesbaden ligt aan de Rijn er is echt de moeite waard om te gaan winkelen. Verder staat de stand bekend om haar vele kuuroorden.

Sauerland

Sauerland ligt op nog geen 3 uurtjes rijden van Utrecht en is razend populair onder hondenbezitters. Het ligt onder ander in de Duitse deelstaat Hessen en Noordrijn-Westfalen. Sauerland wordt gekenmerkt door een prachtig heuvelachtig gebied. Bekende dorpen als Winterberg en Willingen zullen dan ook niet onbekend in de oren klinken als dorpen waar in de winter zelfs geskied kan worden. Maar in de zomer zijn dit levende dorpen dat veel toeristen aantrekt. Voor de wandelaar is een vakantiehuis in Sauerland een ideale keuze. Eindeloze bossen zijn een van de kenmerken van Sauerland. Honden kunnen zich dan ook heerlijk uitleven in de prachtige natuur. Sauerland bestaat uit 3 bekende wandelgebieden, Hochsauerland, Diemelsee en Waldecker land.

Populaire vakantiehuizen in Hessen met de hond

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!