Menu
  • Voor vakantiehuizen met hond
  • Kwalitatieve vakantiehuizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Betrouwbaar
Vlaanderen

Vakantiehuis Vlaanderen met hond

  • Mooie stranden en gezellige bedplaatsen
  • Mooie historische steden zoals Antwerpen en Gent
  • Nederlands talig
  • Veel ruimte voor wandelingen door de bossen
België in onderverdeeld in twee delen. Het noordelijke deel is Vlaanderen en de Zuidelijke kant noemen we Wallonië. Typerend aan Vlaanderen is dat hier vrijwel overal Nederlands wordt gesproken met een Vlaams accent. Wel zo handig als je een keer de weg wil vragen tijdens een wandeling met jouw hond of tijdens het inchecken van je vakantiehuis in Vlaanderen. Vlaanderen loopt vanaf Nederland tot iets voorbij de hoofdstad van België, Brussel. Een van de meest populaire regio's in Vlaanderen voor het huren van een vakantiehuis met hond is de Belgische kust. Veel mensen kennen deze regio ook wel als Zeeuws Vlaanderen. Bekende badplaatsen zijn onder andere De Haan, Oostende, Knokke-Heist en Bredene. Je kunt hier eindeloos uitwaaien met jouw hond.

 

BEKIJK AANBOD VLAANDEREN


Naast stranden ook prachtige steden en bossen

Naast heerlijke stranden kent Vlaanderen ook prachtige historische steden als Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel. Ideale steden om cultuur op te snuiven of te genieten van het terras of een dagje winkelen. Hou je van wandelen vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de Hallerbossen als je in de buurt van Brussel bent. Als je vroeg in het voorjaar dit bijzondere bos bezoekt dan kun je wel eens overweldigd worden door het kleurrijkste bos dat je ooit hebt gezien! In deze periode bloeit het bos op met wilde hyacinten. Een prachtig aangezicht. Honden zijn uiteraard welkom in het bos maar moeten wel zijn aangelijnd.

Wil je graag naar de Ardennen wat we zeker aanraden dan is het goed om te weten dat dit onder Wallonië valt. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Europa en de plek om met jou viervoeter te genieten van eindeloos mooie uitzichten en heerlijke wandelingen.

Wil je meer informatie over Vlaanderen op België lees dan ook eens onze uitgebreide informatie over België als vakantieland.

Uiteraard bieden een leuk en gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Vlaanderen aan, waar jouw hond altijd welkom is. Bekijk al onze vakantiewoningen in Vlaanderen via onderstaande link.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!